۱۴۰۳ جمعه ۲۸ ارديبهشت

انتخاب سه عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان به عنوان استاد نمونه کشوری

دکتر حسن سبزیان، دکتر علی ربانی و دکتر زهره حجتی سه عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان در سی و یکمین آئین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه کشوری، به عنوان استاد نمونه کشوری معرفی و تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی، آیین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه کشوری با حضور دکتر زلفی گل وزیر علوم،تحقیقات و فناوری، معاونین وزارت علوم، روسای دانشگاه ها و جمعی از اساتید، 11 اردیبهشت ماه 1403در سازمان پژوهشی های علمی و صنعتی وزارت علوم برگزار شد و  65 عضو هیات علمی به عنوان استاد نمونه معرفی و تجلیل شدند.در این مراسم دکتر علی ربانی استاد گروه علوم اجتماعی دانشکده ادبیات و علوم انسانی ، دکتر زهره حجتی استاد دانشکده علوم زیستی و فناوری و دکتر حسن سبزیان استاد دانشکده شیمی دانشگاه اصفهان به عنوان استاد نمونه کشوری دانشگاه اصفهان مورد تجلیل قرار گرفتند.

دکتر محمد علی زلفی گل وزیر علوم در این مراسم با تبریک روز معلم و گرامی داشت یاد و خاطره شهدا و شهید مرتضی مطهری، بزرگترین سرمایه هر جامعه را فرهنگ آن جامعه دانست و گفتبرای همین جامعه دانشگاهی فرهنگ جدید خلق می کند با پیشرفت علوم در عرصه های مختلف، علم و فناوری جدید همراه با خود فرهنگ جدید خلق می کند. شما اساتید فرهنگساز و امید آفرین هستید. از این باب باید برگزاری این‌مراسم با جدیت پیگیری شود.
وزیر علوم افزود: اساتید نمونه سرمایه های نمادین کشور هستند که هرجا باشند آنجا قیمت می یابد.

دکتر زلفی گل با بیان اینکه اساتید نمونه به عنوان سرمایه های نمادین‌کشور باید قدر ببینند افزود: بین اساتید نمونه کشوری خوشبختانه بانوان دانشمند نیز داریم که امیدواریم سال های آینده افزایش یابند. تمام اساتید نمونه در رشته های خود سرآمد هستند.
وی ادامه داد: انتخاب استاد نمونه در راستای تحقق مرجعیت علمی است در واقع می‌خواهیم شاخص افراد مرجع را به نمایش بگذاریم. اساتید نمونه مرجع علمی کشور هستند. خوشبختانه تعداد اساتید یک و دو درصد کشور درحال افزایش است.
وی ادامه داد: اقتدار حاصل از جسارت کشور که در راس آن رهبر حکیم و فرزانه کشور است یعنی وعده صادق، در سطح بین المللی نشان‌ مرجعیت کشور ما است. مرجعیت علمی اولین اولویت وزارت علوم از پنج اولویت است.

1403/02/12