۱۴۰۳ يکشنبه ۲۷ خرداد

بازدید مدیر حوزه ریاست و دبیران شورای صنفی از سلف دانشجویی اختران بی نشان

دکتر احسان رئیسی مدیر حوزه ریاست به اتفاق فیروزه عسگریان معاون مدیر امور دانشجویی، آقای نوید شهنام مشاور جوان رئیس دانشگاه در امور دانشجویان و دبیران شورای صنفی، آقایان حسین شیرکوند، محمد جواد کلاهدوزان و خانم سیده زهرا سید آقایی روز شنبه 30 اردیبهشت از سلف دانشجویی اختران بی نشان بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی، در این بازدید، وضعیت نگهداری مواد غذایی در قسمت سردخانه سلف بررسی شد. در ادامه جمع بازدید کننده به آشپزخانه رفته و از نزدیک شاهد مراحل طبخ غذا بودند. شایان ذکر است در این بازدید،  دبیران شورای صنفی به بیان و انتقال انتقادات و پیشنهادات دانشجویان با مدیریت سلف پرداختند در مرحله بعدی گروه بازدید کننده به خطوط توزیع غذا در قسمت‌های خواهران و برادران سرکشی کرده و از نزدیک شنونده پیشنهادات دانشجویان بودند.

1403/02/31